eikä anneta pikkuasioiden häiritä;) Ruska teki tunnarin, lähetyksessä huomasin sillä jotain kuonon päällä, se meni jo, ja palasi kapulan kanssa, paarma nökötti edelleen kirsun nokassa.

Mentiin kaikki liikkeet läpi järkässä, ja parin päivän totaalitauko näkyi taas innokkuutena.

SEURAAMINEN pompahtelua, yli innokasta perusasentoa,joka on silloin vino,kaikkea pientä,jonka saa "väsyttämällä" pakettiin.

IDARI asennot ok, edelleen kulmia pitää hioa minun osalta ja olla tarkkana kuinka itse lähden kääntyilemään.

LUOKSETULO kahdesti, nyt tein seison suullisella toppi käskyllä, ja se oli parempi kuin käsimerkillä. Ehkä se ois sitä vähän aikaa,mut voisin huomenna ottaa riskin, ja kokeilla sitä kokeessa;) Muut osat ok.

RUUTU hienot merkit,ja hyvällä vauhdilla ruutuun. Meni maate kahdesti, sit palkkaa seisoon. Kävelyä "hytkyillen" ja makuusta sit palkka.

OHJATTU vein itse merkin ja kapulat nakkelin lähelle merkkiä. Tämä on siis Ruulle helpompi suorittaa,kuin se ,että joku muu vie kapulat. Monta merkkiä ja palkkana kapula minulta. Yksi ohjatun haku, se ok.

METALLIHYPPY no problem.

TUNNARI paljon puhtaita ja nakki, kaksi toistoa.Hyvin meni, ei siis se paarmakaan haitannut työskentelyä;)

KAUKOT kas kummaa, jättö ja kun käännyin ympäri pomppas eka istuun heti. Uudelleen, ja pomppas seisoon kun käännyin? Johan pomppas! No sitten kun malttoi lopulta, niin sikinsokin vaihdot meni hyvin:) Sellasta sattuu, muttei tarviis sattua!