Tiistaina kävin kuvaamassa kaverin koiraa ja otettiin siis hakuja. Ruska oli viimeinen koira,eli näki taas muiden menevän ja tulevan.Kun hain se,oli jo tosi täpinöissään. Tuuli todella hyvin vasemmalta,joten ekalla vain pieni odotus että sai hajun ja lähetys,se meni hyvin. Lopuilla ukoilla menikin sitten häneksi.Kun lähdimme hakemaan hajua,koira pyöri tiiviisti jaloissa,näykkäili,ei ollenkaan ajatusta ukosta.Teinkin loput sitten niin,että sai mennä ukolle heti, kun lopulta hoksasi hajun,eli välillä oltiin todella lähellä. Tämä treeni osoitti taas sen,että toisten koirien tekeminen ja näkeminen taitaa todellakin vaikuttaa. Kierrokset nousee,ja korkealle. Kuinka nollata tilanne ennen radalle menoa??? HELP!

Torstaina Jannen kanssa metsään,näki kun Janne lähti. Laitettiin liivit ja lähdimme kävelemään keskilinjalla,Ruska otti ja lähti ukolle. Palkka heti,ja ukko toi syötellen keskilinjalle.Tämä kolme kertaa,kaikki onnistui hyvin,ei pyörimistä,ei painetta,ei näykkimistä vaan ilman lähetystä otti ja lähti.  Tehtiin välissä lenkki ja sen jälkeen vielä yksi ukko. Lähetin ensin tyhjälle,siinä otin valjaista kiinni ja lähetys,ei ongelmaa.Teki todella syvän piston.Koira keskilinjalle,ja lähdin kävelemään kohti ukkoa,Ruska lähti taas ilman lähetystä ilman ongelmaa. Ukko toi syötellen pois.

Kuin eri maailmasta nämä kaksi treeniä. Huomenna trenaamme jälleen porukassa,katsotaan miten menee. Koitan jättää auton erilleen muista,ja pitää muut poissa meidän autolta;)