Tänään aloitettiin hallikausi,mutta tunti kävi lyhyeksi,ja Ruskan treeni siirtyikin sit pihalle;) Tehtiin vähän tilannekatsausta.

Seuraaminen:on rauhoittunut paljon,pitää kontaktin hyvin,samoin paikan.Vasemmalle käännökset ok,oikealle käännöksien jälkeen siirtyy vähän eteen,eli näitä treenattava. Istumisissa tarkkana itse,että liike ei pysähdy töksäyttäen,jotta perusasento tulee suorana. Tehtävä/opeteltava myös askelia,peruuttamista,paikallakäännöksiä.

 Luoksetulot: seisominen on nyt aikas hyvä,kuten myös maahanmeno,mutta mitäs muuta... Jättäminen istumaan,seisomisen ja maahanmenon palkkaamisen viive,liikkurin käskyttäminen ja niihin reagonti treenin alle.

Kaukokäskyt: liikerata on hyvä,mutta palkkaamisen kanssa tuli pohdintaa.Eli etenemistä tulee palkan perään,seuraa mun "palkkakättä" tosi tiiviisti. Jatkossa palkaaminen toistaiseksi kehulla. Namipalkkauksessa opetellaan,että tulee kestää mun siirtyminen sivulle tai eteen palkkaamaan. Vaihtoja nyt kolmen sarjoissa,malttia vaihtojen välillä. Tarkkana,että yhtään etenemistä ei sallita.Opetellaan myös peruuttamaan käskystä.