Meitähän olikin kokonaiset kolme koirakkoa treenaamassa, jussi tais viedä kaiffarit mökeille:) Eipä tuolla kylmässä paljon kauempaa ois tarennutkaan!

SEURAAMINEN: kylmiltään kehään, ja aloitus juoksulla.Pomppimista oli paljon, käännös-seis juttuja pitää hioa, hitaan vauhtia katsastaa... Loppua kohti alkoi vähän painaa. Että se siitä hyvästä;)

IDARI: ilman merkkejä tänään, eka seison istui, alusta uudelleen ja sit hyvät asennot, tosin istuun apu. Kulmissa pompahti joka kerta, hiotaan siis vielä.

LUOKSETULO: eka toppi lyhyemmällä matkaa, se ok, jättö seisomaan, maahan hieno ja loppuosa hieno.

RUUTU: hieno merkki ja ruutu, loppuosakin pientä pomppausta vieressä vaille hieno:)

Välillä treenattiin Karkki ja Pihka.

OHJATTU: palkkakapula oli valmiina takin alla, ja eka merkki oli hieno! Siitä palkka taakse. Toinen merkki hieno, paitsi että pyörähti seis käskyn jälkeen heti takaisin palkalle, jote ei sitten saanut. Just eilen tästä puhuttiin, että pitää ottaa viive palkkaan, jottei ala karkaan sille, ja sit se kävi! Oukei, seuraava merkki hyvä, seisoi maltilla, ja lähstys kapulalle.Meinasi sit mennä keskellä,pysäytys ja onnistunut lähetys vasemmalle. Näin, katellaan huomenna taas...

METALLI:tasamaana,pieni viive ennen kuin heitin, karsee vauhti,mutta aika siisti otto, pieni piip palautuksessa.

TUNNARI:kaasu pohjassa kapuloille,yksi kapula siirtyi tän takia,mutta hyvin malttoi sitten haistella oman. Pieni pureminen. Nyt muutama nakki-seis treeni väliin.

KAUKOT: hyvältä näyttää edelleen. 15m I-S-I-M aloituksella meinasi mennä maahan S jälkeen, mutta korjasi sikanopeasti ehtimättä alas asti.Siinä pieni eteneminen,kun paino tuli niin eteen. Muuten tosi hyvä sarja. Eli pakkaa sekaisin,viivettä ja silleen:)

Tämän päivän treeni oli paras pitkään aikaan, eli kehitystä näkyvissä! Pidetään nyt vain pieni punainen liikenteessä,jotta homma pysyy paketissa.