....ja mitään ei päivity. Eli ei olla heitetty hanskoja tiskiin jälkikokeen takia, vaan treenit ovat jatkuneet. Jälkeä on tehty muuan kerta, ja oli kiva todeta että Roviksen pieleen menneellä janalla ei ollut mitään vaikutusta. Eli seuraavassa treenissä jana meni hienosti:) Tälle viikonlopulle oli pari koepaikkaa jonne oltiin 3. ja 2. varasijalla, mutta ei ainakaan tän päivän EK kokeeseen päästy. Ja tuskin huomiseen jälkikokeeseenkaan enää tulee kutsua:( Harmi, ois ollut kiva saada tulos tälle syksylle, mutta oma vika kun aloin treenaileen niin myöhä syksyllä. Jatketaan siis ens keväänä suurella innolla, vähän mietitään josko jätämme ens kesän sit tokot vähemmälle ja panostetaan täysillä PK puolelle. Katsotaan mitä kevät tuo tullessaan!

Ollaan kuiten siirrytty taas tokon ihmeelliseen maailmaan. Muutama treeni takana täynnä innokasta Ruskaa. Hienosti tekee hommia, nollaliikkeet alkavat olla vähissä joten tästä on hyvä jatkaa ja hioa niitä heikoimpia liikkeitä timanteiksi;) Talvi kuitenkin tullaan tekemään tokoa/tottista pääasiassa, eli aikaa on jos intoa itsellä piisaa. Koiralta kun ei into lopu! Ja tilannekatsausta muutaman treenin  jälkeen:

Seuraaminen: tarvitsee sen pienen lämmittelyn ennen kehää,jotta tasaantuu. seuraaminen on muuten kyllä hienolla mallilla.

Idari: idarista löysimme jo tasapainon, mutta tauko teki siitä taas epäsiistin.Reagoi liikkurin käskyihin, ennakoi kulmia jne...eli oli jo puhetta kuinka fiksu se on, ja voisin laittaa sen yksin tekeen idaria;) Paljon hiomista siis edessä.

Luoksetulo: samaa kuin aina ennekin, mutta jatkossa aion treenata lyhyttä matkaa, turhaanpa sitä pitkällä matkalla antaa tehdä virheitä. Myös jätöissä tarkkuutta ja rauhaa.

Ruutu: merkki on välillä löysä, mutta ruutu löytyy. Tässä ehkä pieniä juttuja vaihtelevasti vikana. Pilkotaan osiin ja silleen.

Ohjattu: merkki tässäkin vaihtelee, mutta vaatii treeniä kovasti. Ja kapuloiden kanssa sit luopumista,kantamista,pitämistä.....

Metalli: kapulatreeni, sekä hiljaisuutta

Tunnari: muuan namitreeni väliin jotta rauhoittuu, sit kapulatreeniä.

Kaukot: kaukoihin on tullut ihme innokkuus mukaan, eli pompsahtaa hyvin herkästi ylös-alas...vaihtovälit pitkiksi. Ollaan aloitettu S-M käskyn vaihto downista alas käskyyn, jotta saan siihen varmemman peruutuksen.

Ja näiden päälle paikallaoloja porukassa.  Kyllä siitä vielä hyvä tulee;)