Tätä on Suomen kesä! Suunnattiin hakuilemaan Sanginjoelle vanhalle PK SM hakuradalle,mistä löytyy vettä,rinnettä ja kunnon maapiilot. Ja vettä löytyi myös taivaalta,saatiin kunnon kuuro niskaan heti alkuun,kamppeet märkinä sit painettiin lopputreeni hyttysiä huitoen(ja niitähän piisasi)

Ruskan treeni oli kolme ukkoa,joista kaksi maapiiloissa,ja yksi rinteen takana tienylityksen jälkeen matalassa männikössä.Kaikilta vielä suorapalkka,otin näin,kun paikka oli sen verran vaikea. Eka maapiilo hieman raollaan,sinne lähti kuin sähikäinen.Painoi ohi,kiersi maitse vesialueen ympäri seuraavalle kaistaleelle,sieltä aloin kutsua pois,niin sai ilmeisesti hajun ja meni uimalla kohti ukkoa ja piiloa. Ja hyvän piilontarkistuksen jälkeen alkoi kana laulaa:)

Toiselle tein huonon lähetyksen kaksi kertaa.Näistä teki pyörähdykset. Kolmannelle maltoin odottaa ja antaa hieman kerätä painetta,lähti loistavasti.Ja ukkokin löytyi helpolla.

Kolmas jälleen maapiilossa. Sinne hyvä lähetys,sanoisinko loistava. Seisoin koiran vieressä katse eteenpäin,sit käden nosto,jolloin alkoi nykiä ja käskyllä ampui menemään. Maapiilokin nostettiin hienosti ylös.Ai vitsi oli hyvä treeni,katsotaan nyt tuota lähetyshommaa taas,mut muuten kyllä todella hienosti!!!

Ja oltiinhan me märkiä koko akkaporukka.Senta kun oli mukana alueen dallausjoukoissa,kuten aina:) Kyllä maittoi sauna kotiin päästyä!

Onnitteluja vielä: Lyyli ja Marko saksanpaimenkoirien rotumestaruushaussa kolmannelle sijalle,ONNEA superkaksikolle!!!