Vähän tokoja kotikentällä. Virta on täysin hukassa itseltä,joten ei nyt jaksa stressata millään treeneillä,tekee jos huvittaa.Nyt tarvittaisiin vähän auringonpaistetta näiden jatkuvien sateiden jälkeen,jotta piristyisi. Sentalla tokokoe ja vielä KV viikon päästä,ei mene lujaa näin vähillä treeneillä...

Ruskalle seuraamista pätkissä,käännöksiä ja perusasentoa hioen. Liikkeestä istu meni ok. Luoksetuloja pallo taakse ja mun käteen.Teki kivoja seisomisia.Sit jätettiin seisoon ja siitä luoksetulon maahanmenoa,yllätti todella nopealla liikkeellä=) Kaukoja metrin päästä,pitäisi pikkuhiljaa ottaa matkaa lisää... Tekee vaihtoja pääsääntöisesti hyvin,välillä pomppaa eteenpäin,pitää siis miettiä vielä palkkausjuttu toimivaksi,nyt oli pallo kädessä,ja sille tulee venymistä. Lopuksi vielä haki ohjatun oikeaa kapulaa,tässä alkoi tuijotus;)

Sentalle seuraamista liinassa,eli paikan hakemista jälleen. Idarin asennoissa nyt tökkii seiso,tekee siinä istun? Luoksetuloja lyhyemmältä matkalta,ja kävin palkkaamassa. Kaukot ovat myös menneet takapakkia treeninpuutteessa. Ei siis näytä hyvältä:( Viikonloppuna pitää ryhdistäytyä!!!