Treeneissä ollaan alettu päästä normaali elämään, tänään vierähti metsässä neljä tuntia, piiiitkästä aikaa! Ja ennen sitä tein kotona tokokuviot läpi, olen siis herännyt jostain horroksesta vissiin taas!

Eilettäin ohjelmassa oli tokoa kotona, ja metsässä tein jäljen, tehtiin lenkki, ja sit ajettiin jälki jossa oli nyt kepit mukana. Alun kepeillä piti muistuttaa nostamisesta, ja lopussa kepit nousivatkin sitten kivasti. Tänään oli vauhtiakin jo ihan mukavasti... Esineet vein niin, että Ruska ja Senta jäivät istumaan metsätielle, ja kiersin viiteenkymppiin ja heittelin esineet sinne. Molemmat yhtäaikaa hakemaan. Senta kertoi Ruskalle, missä sen esine on ja tuli mun luo palkalle. Ja Ruska sitten poimi molemmat esineet talteen.

Tänään tokoja: ruutua pitää vähän vahvistella taas, ja kapuloilla lopumisia.Muuten kaikki meni ihan jees=D Vielä kun saisin ne ruotsin kielen liikkuroinnit opeteltua,ettei jäis kisat niistä kiinni... Illalla jälkimetsään, missä mulla oli Anne ja Jarmo "oppaana" Ja kovasti tulikin juttua,katsotaan mitä niistä enää huomenna muistan! Jarmo teki Ruulle jäljen (eka vieras jälki ja vieraat kepit) Janalähtöä emme ole tehneet, ja sitä aletaan nyt opiskella, kun saimme hyvät ohjeet. Lähdössä tulikin eka virheeni esiin, olen laittanut jäljen alkuun nameja, ja Ruu jäi niitä etsimään. Aikamme siinä pörrättiin, ja viimein homma nytkähti eteenpäin. Eka keppi nousi, ja taas vähän pörräämistä. Mutta sitten kun se lähti luistamaan, niin kepit nosti varmasti ylös ja jälkeä mentiin kivalla vauhdilla eteenpäin. Jarmo tuli perässä, ja piti meitä silmällä:) Maaliin päästiin kaikki kepit taskussa, ja tyytyväisin mielin! 

Kävin vielä Annen perässä seuraamassa (kumpiseolikaan,Siiri vai Senni) jäljen ajon. Nyt on repullinen oppia, teen pari päivää yksin näitä ja perjantaina taas tsekattavaksi. Olihan kivaa, kiitos kaiffarit!

Porukkaa tuli vielä hakuileman,joten jäätiin katselemaan, miltä näyttää. Hienoja koiria!!! Ja Ruskakin sai nostaa kaksi ukkoa, intoa taisi olla enemmän kuin järkeä, vauhtia siis piisasi:) Huisin hauska treeni-ilta!