Päivin kanssa Tupokseen,parkkikset on ihan kuralla:(  Katsottiin meidän suunnitelmia läpi,ja sain niihin ajatusta ja neuvoa,kiitos!

Idarin asentoja parin toistot kutakin. Seiso on aika ok,tarvii vain toistoja jotta jää se pienikin teputus käskyn jälkeen pois.Istut tarvi tänään apuja,jäi seisominen päälle. Maahanmenot nyt ok,mutta niihinkin haetaan lisää potkua. Palkka namina,tähän ei lelu sovi.

 Luoksetuloon mietittiin topin parannuksia,ja tehtiin muutama läpijuoksu pallo takana/pallo minulla.Pallo takana kun jumittaa heti vauhtia,mutta on toisaalta mainio palkka.Joten opetellaan käyttämään sitä.

Ruutuun oikealta,tässä lähetyspaikan hakemista,jotta saadaan onnistumisia uudesta jutusta.Otettiin mattokin mukaan,jotta saatiin lähtöön intoa lisää.Matolla on kumma voima... Toistoja tarvitaan...

Tunnari hyvällä matkalla,Ruska venytti niskaa lähdössä ja arvelin et ei onnistu.Mutta -hieno haistelu- ja oma.Pyöritteli kapulaa,eli pitämisiä valtavasti lisää.

Tunnari jäi kuitenkin päälle,ja Ruu vaipui koomaan. Kaukot, ei perusasennosta maahan millään,tollo päällä. Sit kun sain maahan, nin ei ajatustakaan nousta käskyllä ylös,ei eväkään värähtänyt pariin käskyyn!!! Oli pakko vaihtaa vähän paikkaa, jotta saimme Ruskan jälleen maan päälle. Sit kaukot alle 10m ja ne meni kympillä! Sit palkka taa, ja 15m nousu istuun,JES ja palkka.Sama juttu nousu seisoon,JES ja palkka!  Kaukot siis loistavat...kunhan  blondi ensin heräs;)

Paljon on työmaata ennen kun ollaan valmiita mihinkään,mutta tosi kiva alkaa työstään uusia juttuja!