Tokoja aamua iltaa:) Vapaapäivän ratoksi tokoiltiin aamusella Pihkan kaa ja iltasella vielä yssikseen. Aamun reeneissä Ruskalle seuraamista:on parantanut suoritusta roimasti,mutta parantamistakin vielä on;paikoin hieman vinottaa ,käännöksiä pitää treenata helvetisti,PA:n käden tökkiminen pois. LS meni jo aika nappiin,pientä tassun asennon korjaamista vielä teki,mut hiipimiset on jääneet. Luoksetulo onnistui tänään jo aika mallikkaasti,nyt pitää muistaa treenata myös loppuosaa,mikä onkin jäänyt unholaan... Kaukot,tänään laitettiin kapula häiriöksi Päivin jalkoihin.Pää pyöri ja kapula kiinnosti,mutta liikkeistä suoriuduttiin mallikkaasti,eli edistytty on tämänkin asian kanssa. Mukavaa!!!...vaikka vetä satoikin...

Iltasella Sentakin pääsi mukaan.Seuraamista hihnassa,alku oli innokasta,mutta tasoittui ajan kanssa.Tehtiin pitkä pätkä kaikilla vauhdeilla mutkitellen,eli paljon käännöksiä vasen ja oikea. Luoksetulo,ekalla ois tullu suoraan läpi,joten takas...uusinnalla kohtuu toppi ja parempi maahan. Ruutu onnistui tänään kympillä,mitä nyt lätäköitä kierteli mennessään;) Ohjattu meni myös hyvin,tosin näytti et menee keskelle,mut onneksi ei. Kaukoissa ihan liian innokas,joten tehtiin pitkillä vaihtoväleillä.Meinaa tehdä ihan omaa tahtia!! Tuli paljon eteenpäin,vaikka oli keppi edessä.Läheltä vaatimista rauhallisen tekemiseen,ja palkka peruuttamisesta.Kaukoja pitää alkaa työstämään näemmä joka päivä paljon,kun ovat riistäytyneet taas käsistä:( Tunnari,paljon vääriä isoilla väleillä,oman laitoin niin,ettei tuuli tuo sen hajua muiden päälle.Eli varman päälle. Ja se onnistuikin hienosti.Tunnari myös jokapäiväiseen ohjelmistoon.   Oispa aina vapaapäivä,niin ehtis näin kivasti treenata!!

Ruskalle iltatreeneissä BH kaaviota. Seuraaminen ok,käännöksiä tehtiin paljon,ja edelleen niissä on parantamisen varaa. LI jäi ekka seisoon,sit tuli monta istumista:) LM pari kertaa,luoksetuloissa lelu takin helman alle eteen.Ekalla tuli vinoon,tokalla hokas lelujutun ja tuli suoraan.Tähän asti ollut kädessä,ja lelu on näkynyt.Nyt laitetaan se piiloon,mutta löytyy aina treneeneissä sieltä! Eteenmenoja kokeiltiin,niitämuistelen että jskun muinoin otin muutamia kertoja. Lelu jätettiin yhdessä/odotti ja minä vein.Innokas eteneminen,eihän siinä mitää. toistoja vaan,että oppii käskyn-tekemisen.Loppuun kapula leikkiä.Kapula maassa,tehtiin jotain ja palkaksi sai hakea.

Kotona ylitettiin tänään 95 senttiä,pari kertaa tuli lähtö niin,että seisoin onnellisesti häntäkarvojen päällä,ja silloin kolahti estekin... Jokohan vkl ylitämme metrin?!