Hyvin harvakseltaan ollaan treenattu, ei oikein innosta, kun töistä kotiin tullessa on jo niin pimeää:( Ja kyllä nämä kelit ovat vetäneet väsyneeksi ja saamattomaksi kaikin puolin.

Ens vuoden tavoitteita ja suunnitelmia on kuiten kalenterissa niin paljon, että pikkuhiljaa ois oikeasti aika alkaa, jos meinaa kokeisiin kehata mennä! Tänään raahauduin siis pihalle pienen suunnitelmani kanssa. Ensin pari ruutua oikealle, jonka jälkeen ohjattua niin että ruutu oli edelleen siellä oikealla. Ohjatun kapulat ovat jotenkin hakusessa, ja tehdäänkin nyt ihan suoria lähtöjä vasempaan ja oikeaan. Kapulasta irti tänään paljon ennen luovutusta ja wubbaan kiinni. Seuraaminen oli hyvää pitkän tauon jälkeen, siinä työmaaksi juoksun täykkäri. Idarista tehtiin eka kulmaa suorana+palkka kun seurasi eikä ennakoinut. Sit jätöt ja takana kiemurtelua ja kehua kun ei nosta tassujaan. Luoksetuloissa tehosteena takana kapula,jolle pääsee seisomisesta. Kaikki konstit on sallittuja.... Kaukot tehtiin tänään nätisti ilman S-M pomppua eteen. Tätähän on treenattu paljon sisällä,ja tän päivän perusteella toimii:)

Jatkossa tavoitteena tehdä treenit harva-se-päivä (hö-hö...) HETI töiden jälkeen kotona. Parempi sekin kuin ei mitään. Katotaan ny kuinka tää lupaus kestää..... Kelit olis hyvät myös ajaa jälkee, mutta kun ei ehdi ennen pimeetä. Mutta jos tätä jatkuu,niin ens vkl luvassa parit jäljetkin. Jasso,suuria treenisuunnitelmia , kukas nuo toteuttaa;)