Rovaniemen KV tokossa ei ollut tungosta, vain 4 koiraa mukana kisaamassa! Ruska aloitti perjantaina juoksun, ja aiheutti päänvaivaa sekä minulle että koejärjestäjille:) EVL oli laitettu alkamaan ensimmäisenä, joten järjestäjät joutuivat tekemään koepaikalla 2 kehää, kun meidän suorituksen jälkeenhän kehä oli "käyttökelvoton". Itsellä juoksu jännitti,kuinka se vaikuttaa Ruskan mielialaan, viime syksynähän se oli aika flegmaattinen tekemisissään ihan juoksun kynnyksellä. No, ei meiltä vauhtia ainakaan puuttunut, tuomari jopa kehui loppupuheessaan Ruskan noutoja:) Ja sitä virtaa piisasi, vaikka olimme pari edellistä päivää Aavasaksalla ja Ounasvaaralla vaeltelemassa muutaman tunnin.

Tuomarina Markku Santaniemi, Ruska 2/4 pistein 290 ja VaraCaciob ja KP

Istuminen 10

Makaaminen 9,5 nousi vähän vajaaksi perusasentoon

Seuraaminen 8 täpäkkänä yhdessä käännöksessä lähti kääntymään jo liikkurin sanoessa: käännös....!!! sit yksi pysähdys multa liian napakka,ja Ruu teki korjauksen.Vähän oli liian sähikäisenä.

Idari 9 eka käännös ennakointia,eli taisin taas kääntää päätä liian aikaisin. Keskittymistä näihin!Muuten teki tosi nätisti:)

Luoksetulo 8 ennakoi seisomista,eli tuli matalana ja ei millään hyvällä vauhdilla.

Ruutu 10 se oli siisti!

Ohjattu 10!!!!!!! juu,tuomari tykkäsi hulluna Ruskan noudoista. Pyöräytti kapulaa, mutta tuomari salli tämän korjauksen.Taisi se kyllä vähän pyöräyttää sitä lisääkin, mutta mikäs minä olen arvostelemaan;) Kuitenkin siisti ohjattu Ruskalle!

Metalli 10 sähäkkä ja nopea.Vähän piipasi palautuksessa, mutta eikö tuomari sitä sit kuullut? otetaan taas työn alle.

Tunnari 8 auts,meinasi jo itku päästä. Ruska liikutti väärää, ja luulin että käytti suussa. Toi oman nätisti. No, tuomarikaan ei nähnyt että olisi käyttänyt suussa,joten ei tullut nollaa,huh!

Kaukot 8,5 I-S-M-S-I-M seiso-istussa hyppäsi eteenpäin jotain 10cm.Muuten nätisti.

Onnea Jenni ja Saida komeasta voittotuloksesta 300p ja CACIOBista=D

Tästä on hyvä jatkaa juoksun jälkeen kohti seuraavia koitoksia!