...heti koulun jälkeen:) Tein neljä janaa odottamaan vuoroaan, sillä välin teimme ensin pudotetun noudon,Senta edellä ja Ruu perässä. Lelu näytettiin jätettäessä,ja siinäpä ei ollut kummenpaa. Pikkuesineruudussa Senta ei tiennyt mitä etsiä,taisi ollakin sille eka kerta, mutta pienen avun jälkeen hihhei,esine löytyi. Ja Ruska teki tämän hienosti,odotin sen sinkoavan jonnekin ihan muualle,mutta homma olikin hanskassa:) Sit lähdimme lenkille.

Lenkin jälkeen vähän taukoa, janat olivat odotelleet tunnin verran kun lähdimme niitä etsimään. Otettiin kaikki 1-2 metrin päästä, ja Ruska oli kyllä aika pihalla hommasta, mutta eiköhän tämänki tästä vielä suttaannu. Kuitenkin kaikille jäljille loppujnlopuksi lähdettiin, missä noin 10 metrin päässä odotti keppi ja siitä sai kissanruokaa=D

Kotona otettiin vielä kapuloista luopumisia,ja muutama nosto ja tuonti. On aivan sikamakeeta kun Ruska lähtee kapulalle,mutta kuuntelee kun kiellän ottamasta!!! Ja tuonnit ovat siistejä. Ruutuun siirtymisiä sivuilta muutama kerta, ja päivän tokot oli siinä:)