Tänäänkin heti töiden jälkeen hallille. Pipaa&Selmaa odotellessa Senta pääsi kentälle,ja otettiin muutama agijuttu;keppejä,rengasta,puomia ja putkea,ja koira oli taivaassa:) Senta haukkui ja näykki mua...lisää,lisää... Tehtiin vielä luoksetulo ja ruutu,ja keppien kautta autoon.

Ruskan treeni olikin enemmän hankala tapaus,ainakin osittain. Aloitimme tänään rauhallisilla jutuilla,alkuun pidettiin tunnaria ja kokeiltiin siihen uutta konstia.Konsti oli hyvä,mutta blondi ohjaajalla oli hieman hankaluuksia monen liikkuvan osan kanssa;) Eli käytössä koira,tunnari ja maassa oleva lelu,ja tietenkin oma kehu tai huomautus.Aika monta juttua! Tän päälle seuraamista,alku oli sähellystä,mutta tasoittui hyväksi seuraamiseksi.Eli tarvii sen kohelluksen poiston alkuun. Liikk.istu tapahtui nopsaan ilman nytkyä,taitaa olla tosi että siitäkin päästään eroon:) Kaukoissa ihme takatassun siirtoa,hieman levotonta tekemistä,joka saatiin kuriin takapalkalla. Seisomaan nousu edelleen se kinkkinen juttu.

Näistä siirryttiin sit vauhtiliikkeisiin. Ruutu oli päivän paha,sitä tehtiinkin monta monta toistoa.Etsi katseella eilistä ruutupaikkaa,ja sieltäpäin kaarrellen teki matkaa ruutuun,ja ne seisottamiset olivat ihan jotain muuta... Kun ruutu alkoi löytyä,palattiin takaisin pallopysäytykseen,mikä kyllä toimii,mutta alkoi hakeutua ruudun etureunaan;) Ruskan ruutushow oli tänään kyllä vertaa vailla,esitti se siellä niin monenlaista eri tapaa toimia! Myönnettävä on,että se mikä oli jo kerran oikein hyvällä mallilla,voi yhtäkkiä ollakin ihan alkutekijöissään...

Luoksetulot,topit alkoivat nyt toimia,kun käsi ja namipalkka alkoivat löytää oikeaa liikerataa.Monta toistoa,ja nähtiin jo aika mainioita toppeja,joissa hyvä vauhti.Jatketaan näillä,vaikuttaa hyvältä!  Päivän tunnarit meni kivasti,matka lyhennettiin ja mukana herkkupala.Teki pari toistoa onnistuneesti,pientä pureskelua paitsi.Rauhoitteluun suunnitelmaa,joka tehdään joka treenissä.Ja mielettömät määrät toistoja.

Paikallaoloissa istumisessa valui jossain vaiheessa maahan,korjasin ylös ja istui tosi tympääntyneen näköisenä loppuajan;) Paikkamakuussa käskytyksiä ristiin,makuussa ei ongelmaa,PA nousussa naapuri nousi,mut oma ei,joten näitäkin käskyteltiin... Molemmilla samat sivu ja down käskyt;) Huomenna hinkataan kotipihassa ruutua,luoksetuloja ja tunnaria,kivaa!