Aamusella tokoteltiin Kirstin kanssa. Ruska aloitti kapuloilla,joita oli jälleen kentän reunalla useampia,ja sai hakea omikseen niitä.Näissä hyvät rauhalliset palautukset. Kokeiltiin sitten myös muita juttuja,ja kun joutuu tekemään vähänkään "käskyn alla" alkaa pureskelu. Otettiin kapula suuhun ja siirryin pari askelta eteenpäin sivulle kutsuen,näissä pystyi toimimaan purematta. Eli jatketaan kapulalla näitä versioita,missä ei tule pureskelua,ja toivotaan että se jää pois ajan kanssa.

 Ruutumatto treenissä Ruska alkoi taas haukkua,kiersi mattoa ymmällään.Laitettiin sit nameja matolle muutamia kertoja,ja saatiin se menemään maton päälle.Siitä homma sitten loksahti paikoilleen! Jatkettiin ilman nameja,ja siiryi nyt uudelleen ja uudelleen matolle=) Eli piti vain näin kertoa mitä haluan siltä,ja that`s it. Tarjosi matolle menoa todella hienosti! Jatketaan näitä nyt loppuviikko,ja mennään sitten eteenpäin.

Loppuun päätin ottaa tunnarin mukaan harkoituksiin.Ruska on tunnarin kanssa tehnyt tosi paljon pelkkää kapulan pitämistä oma käskyllä, omien etsimistä nurmikkoon piilotettuna ja ihan muutaman kerran on mukana ollut puhtaita kapuloita. Tunnarit vietiin kentälle niin,että leikin Ruun kanssa-->ei nostaisi kierroksia tässäkään olemalla käskyn alla odottamassa kapuloille pääsyä.Sitten vapaa,ja haki hyvin kapuloille,haistelua suu auki,mutta oman toi,vieläpä nätisti suussa pitäen! Toistettiin kolmesti,joka kerta onnistuminen! Jos tämä saadaan pidettyä,niin voinko olla tyytyväisempi,kaikkien Sentan kanssa tehtyjen virheiden jälkeen. Jäipäs mahtava hyvä fiilis treeneistä=0)