...ja tarvitsee huomattavasti enemmän unta kuin ennen;) Viikko vierähti todellakin treenaamatta mitään, lenkkeiltiin ja nukuttiin univelkoja pois. Sunnuntaina paluu kentälle, aika nihkeää oli, mutta jospa se tästä taas lähtisi.  

Senta pomppoili kentälle ensin, vähän seuruuta, ruutua, noutoa ja jaloissa pujottelua. Ajatuksena on ollut,että Senta alkaisi opetella uusia kujeita. Juttuja joissa sen kroppa saisi kivoja liikkeitä ja pysyisi vetreänä. Siinä ajattelin sitten kokeilla ihan perus pyörähdystä itsensä ympäri (joka piti aloittaa kosketuskepin avulla). Eihän meillä ollut keppi mukana, joten ihan lelun voimalla sitten yritettiin;) Tuloksena suojelukoira,joka roikkui hihassa ja vaati taskustani nakkia. Juhuu. Ensimmäinen askel on kuitenkin otettu. Kujeet jatkunevat....

Ruskan treenin tynkä oli idaria, ruutua, ohjatun merkkiä sekä kaukoja. Idarissa katsottiin niitä mukaan lähtöjä. Ruutuun meni taas eka sivusta, toisella ok. Ohjatussa merkki vietiin valmiiksi lelu taakse. sitten koira kehään ja liikkuri vei kapulat EI merkin kautta. Hyvä merkki,ilman käskyä kiepsahti ympäri ja sieppasi lelun. Kaukoissa muutamat vaihdot,treenin tarpeessa ovat edelleen;)

Ei ollut vielä kuski vireessä,mutta ehkä jo huomenna menee vähän reippaammalla asenteella!