Tupoksessa jälleen,kenttä oli liukas sieltä missä oli kävelty,mutta hangella oli hyvä treenata. Lunta vielä pari senttiä, ja keli mitä mukavin mittarin näyttäessä nollaa.

Senta sai aloittaa tempuillansa, makkaran eteen tekee mitä vain. Rajoitteena siis vain kuskin mielikuvitus;) "Vanhat" jutut alkavat sujua jo vauhdikkaasti, joten uutta voisi ottaa kuvioihin mukaan. Kivaa se ainakin on:)

Ruskan kuviot olivat idarin kiertoa,sitä kierrettiinkin useampi rinki,ja löydettiin vika (minusta taas) miksi kulmassa pompahtaa. Asennot jälleen hyvät...kun pääsi eroon alun istumisen tarjoamisestaan. Ruutu, keltaiset törpöt hangella eivät paljon näy, mutta hienosti ruutu löytyi,ja palkka sinne seisomiseen. Merkkikin oli vauhdikas! Luoksetuloissa treenattiin taas enemmän minua,voin siis kohta kulkea treneissä ilman koiraa! Eli mistä milloinkin sitä palkkaa tulee ja sen sellaista;) Tosin nyt on leluiltu aika paljon, ja selvästi alkaa jumitella, joten vaihtelua,vaihtelua...  tänään kuintekin kaksi hienoa toppia! Ohjatusta ensin merkki leluun, ja se oli hyvä. Sit tunnarit, kääntymiset hihnassa ja käännös vasempaan.Tunnareilla toimii hyvin,mutta pitämisen eteen ei olla tehty mitään järkevää. Siihen nakki nokkaan kikkailua,ja löytyi pikkukoiralta malttia. Näitä on hyvä jatkaa kotona sisälläkin,kun tämän nyt opimme. Loppuun kaukot, ja ne meni aikas hienosti. Näitä onkin tullut tehtyä luppopäivinä, kun kotona Ruu sitä leluaan aina kantaa ja pistää maate odottamaan käskyjä;)