Suuntana jälleen Tupos, ja porukkatreenit olivatkin sitten kahden keikka. Senta aloitti temppuilunsa pyörimisillä molempiin suuntiin.Sitten peruutettin seuraamalla pitkiä matkoja,ja hienosti köppänä kulkee taaksepäin sivulla. Peruuttamista jatkettiin jalkojen välistä taakse,se oli vähän jännää puuhaa Sentan mielestä,ja palkkaa saikin jo parista askelesta taakse. Pujottelut menee vanhasta muistista:) Näitä juttuja on kyllä kiva tehdä,ja koirakin nauttii erilailla,kun ei ole niin nöpönuukaa=)

Ruskan suhteen taas oli nöpönuukaa=) Idari on kehittynyt toivomallani tavalla,tänään hyvät seuraamiset ja topit,Mukaanottoja treenasin kävelemällä ensin ohi, ja kiertäen koiran takaisin ja siitä vasta mukaan. Oikein hjuva. Luoksetulossakin aletaan jo nähdä päivänvaloa, mutta ei aleta riemuitsemaan liian aikaisin. Välillä jo kuitenkin nähdään niitä loistavia toppeja,johon pyritään. Ruudun merkille lelu,ja se meni hyvin. Merkin takana häiriömerkkejä,jotka sitten vetivätkin puoleensa. Eli näitä on tehtävä lisää. Aito oikea ruutukin kyllä löytyi ja sinne hyvin suoraan! Ohjatussa lelu merkin takana,ja tällä kertaa perun eiliset puheeni kuinka tämä on edennyt.Sillä tänään ihan koomassa kapuloihin,meni merkille eikä mitään tajua että siellä oli lelu!!! Kaupulat pois ja pari merkkiä ilman niitä. Katellaan miten tästä eteenpäin....

Siinä illan treenit, tasapainoilu liikkeiden kanssa jatkuu.... Huomenna pidetään kuitenkin vapaa päivää ja mennään käymään vähän valokuvattavana.Siellä ei saa olla tassut ja suupielet murassa;)